dijous, 2 de juny del 2016

L’ONU sospita que el règim sirià va cometre la massacre del camp de desplaçats





Les forces armades de Síria neguen la seva implicació en l’atac que va causar la mort de 30 persones. L’ONU sospita que va ser el règim de Síria qui va cometre la massacre, ja que és un dels tres exèrcits implicats en el conflicte que tenen avions, i dels tres és l’únic que és capaç de bombardejar aquesta zona. No és el primer atac que fan, i no és un senyal de voler matar, simplement el que pretenen és espantar la població per fer-la fugir. 

Els actors d’aquest conflicte són l’ONU, exèrcit de Síria, el ministre d’exteriors francès, els EUA i el règim sirià. Les víctimes són la població civil i, en general, els habitants de Síria. El finançament el du a terme el règim de Síria. Les causes d’aquest fet són difícils de saber perquè les forces armades de Síria neguen la seva implicació en l‘atac, que va tenir el resultat de 30 mots i desenes de ferits.

Estem d’acord amb les sospites de l’ONU, ja que, segons ells, els russos i la coalició internacional no tenen motiu per bombardejar el camp de desplaçats, en canvi l’exèrcit sirià ho ha fet més d’un cop. Realment creiem que no està bé acusar a ningú sense proves. però tot els assenyala a ells.

Estem bastant fartes de les guerres i de tots els conflictes que es creen per petites tonteries. Tot s’hauria de mesurar més, ja que tothom, tots, acabem sent víctimes de tot i per tots.

Oihane Bermejo, Nelly Rios, Emma Rivera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada