dilluns, 14 de gener del 2013


MASSASCRE EN UNA ESCOLA DELS ESTATS UNITS A NEWTOWN.

Un jove de 20 anys reconegut com Adam Lanza, entra armat a 1º hora del matí a l’escola de primària Sandy Hook, en la ciutat de Newtonwn, on havia estudiat i treballava la seva mare de professora. Va entrar a diverses aules i va obrir foc indiscriminadament contra adults –entre els morts està la psicòloga i la directora del centre- i una vintena de nens entre els 5 i 10 anys als que va assassinar.
L’actor d’aquesta massacre, Adam Lanza, es va suïcidar després de assassinar a les tantes víctimes innocents (27 morts i 20 nens).

El perquè d’aquest assassinat no té resposta exacta, ja que l’assassí es mort i no hi ha cap còmplice, però té molt a veure amb la falta de desarmament entorn la llibertat d’aconseguir armes de foc en aquest país.
La meva opinió respecte aquesta notícia es que una de les causes més importants de que en el món hi hagin milions de víctimes innocents és la facilitat d’aconseguir armes lleugeres. Tenint en compte que el desarmament es un dels 4 PILARS DE LA PAU s’hauria de donar més importància de la que se li dona. Un país sense armes es un país en PAU!


Font: Daily The Telegraph, frightened children are rushed to safety. Picture: AP Photo/Newtown Bee, Shannon Hick

Alba Budí 4tE

1 comentari:

  1. La nostra opinió és que hi hauria d’haver més seguretat, ja que gaire bé tothom als Estats Units tenen armes, tampoc haurien de vendre armes a qualsevol. Des del nostre punt de vista, tenir més seguretat no vol dir tenir armes.

    Què passaria si ningú tingues armes?


    Sara Chamizo, Alexandra Diallo, Ely Garcia, Ana Martínez, Andrea Salvado i Ainhoa Serra.

    ResponElimina