diumenge, 22 de novembre del 2015

Anonymous declara la guerra a l’Estat Islàmic



Anonymous és un grup de “hackers” anònims que han declarat la guerra a l’Estat Islàmic, tot proposant-se fer-li’s la vida imposible després dels atacs a París, sota l’amenaça de ciberatacs massius contra el grup yihadista.

"Heu de saber que us trobarem i quan ho fem no us deixarem anar. Comencem la pitjor operació contra vosaltres fins ara. Espereu ciberatacs massius. La guerra està declarada. Prepareu-vos. Els francesos són més forts que vosaltres i sortiran d'aquesta tragèdia encara més forts", prossegueix l'activista.

Els actors són el grup terrorista dels yihadistes, junt amb els activistas d’Anonymous. Les víctimes, en aquest cas concret serien els yihadistes, ja que són els que reben l’amenaça.

Considero que fan bé, els activistas d’Anonymous, ja que és una forma d’aturar l’expansió d’Estat Islàmic al voltant del món i ho fan d’una manera NO violenta, cosa que avui dia es pot considerar com a una de les millors opcions per a solucionar una part del conflicte.

Ni els yihadistes fan bé matant a gent civil d’occident ni considero que França ha actuat amb prudència davant el bombardeig a Síria, ja que, per molt que a les notícies no surti, molta població civil inocent haurà mort.

Esther Sánchez Salvatierra
4t E ESO

Enllaç: El Periódico

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada