dilluns, 16 de novembre del 2015

La violència masclista



Dos nous assassinats han succeït quasi 48 hores després que desenes de milers de persones reclamessin a Madrid el dissabte 7 de novembre més esforç contra la violència de gènere. Ahir, dilluns dia 9, un home va ser detingut a Logronyo després d’assassinar amb una arma blanca al marit de la seva ex parella. I a Oviedo, una dona de 65 anys ha mort de diversos cops al cap a mans de la seva ex parella, de 51 anys, que també ha sigut detingut.

Els dos assassinats masclistes d’ahir es sumen als altres tres succeïts el diumenge, amb dues dones assassinades a Llíria (València) i a Baena (Còrdova).

Aquests fets són una violació molt gran dels drets humans, i últimament els casos de violència masclista estan augmentant molt.

Fa temps la violència masclista era una cosa privada i que mai s’intentava solucionar, cosa que és una barbaritat, però ara la igualtat entre sexes avança cap a millor tot i que encara hi ha molts crims d’aquest estil. S’haurien d’usar més mitjans per tal de frenar aquest tipus de crims, ja que són injustos i, a part, en la majoria dels casos deixen als fill sense mare i alhora sense pare, ja que és empresonat.


Daniel Morales Garrido
4tE ESO

Enllaç de la notícia: El Periódico

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada