dijous, 23 de febrer del 2012

La reforma laboral es un ataque en toda regla contra los trabajadores


Soraya Rodríguez señaló que es una norma "mala para España, no va a generar empleo y no va a estimular la economía” Es un ataque en toda regla a los trabajadores", dijo Rodríguez sobre la reforma laboral, a la que tildó de "injusta y desequilibrada".
Desde el PSOE subrayaron además que "por primera vez dicen sí a todas las reclamaciones de los empresarios", y reclamaron al Gobierno y al PP que "reflexione" y respete a los representantes de los trabajadores y "a los que defendemos decir no a la reforma laboral".

  
Es para protestar en contra de la liberalización del mercado de trabajo español, para oponerse al nuevo gobierno "injusto para los trabajadores, las reformas del mercado laboral en el crecimiento económico y sin efecto el empleo" . La reforma hará más fácil para los empresarios  recortar los salarios y despedir a empleados. Los sindicatos españoles creen que las reformas del mercado laboral ha mejorado para los empresarios  contra el poder sindical y perjudica  los intereses de los trabajadores. Una medida de las nuevas regulaciones del programa de reforma, si el empleador puede demostrar la existencia de la empresa, o la pérdida esperada, o proporcionar los registros de nueve meses consecutivos el volumen de negocios reducido, los empleados pueden ser despedidos con una indemnización de 20 días por año. 

Creo que la reforma laboral es totalmente injusta, porque si el empresario no puede mantener su propio negocio, no hay manera de pagar los salarios de los trabajadores, y si hay pérdidas, nadie va a prestar asistencia a los empleadores, por lo que los empresarios tienen el poder de despedir en cualquier momento a los trabajadores. Por lo menos el sindicato de trabajadores, los trabajadores,  pueden recibir ayudas de desempleo.



Economista.es / Agencias 

19 de Febrer de 2012

LYDIA YE     4tD

7 comentaris:

  1. El conflicte no és violent, afecta a la qualitat de vida. Els actors són el govern, l'opossició, el poble treballador i empresari. Les víctimes són la població obrera i treballadora que veuen dismïnuits els seus drets laborals i no se senten representats. El conflicte, més allà de les lleis, ve del finançament arran de la crisi economica.

    ResponElimina
  2. COMENTARI:
    Els actors que en aquest cas és el govern del PP que han fet una reforma laboral en contra de les víctimes que són UGT, CCOO i els treballadors.

    OPINIÓ:
    Jo crec que la reforma laboral, estan per fer més mal que bé i que ens tenim que negar tots a participar-hi, ja que, si cedim, tot anirà malament.
    En aquesta ocasió no estic d'acord amb el PP ja que, insita als empresaris a acomiadar la gent. El PSOE està a favor de que UGT i CCOO i el govern es posin d'acord en fer una nova reforma laboral.
    La reforma tindria que ser molt millor, més drets pels que tenen i no tenen diners, i oagar més als indemnitzats, donar més pagas, i menys tràmits per despedir un treballador.

    Naiara, Lorena, Nil i Laia.

    ResponElimina
  3. COMENTARI:
    Els actors són el govern, el PP, els polítics, tots dintre del mateix paquet.
    Les víctimes són la població treballadora. Les causes són la crisi que hi ha a Espanya. Les conseqüències són que aquesta reforma no generarà treball.
    La meva opinió és que el PP s'està passant massa amb les reformes laborals ja que això afecta molt als treballadors i fa que no hi ha hagi gaires oportunitats per a les persones que ara estant estudiant per a preparar-se per a un futur.

    ResponElimina
  4. Els actors són les grans empreses que s’encarreguen d’aquesta distribució, les víctimes són els treballadors i el govern és qui finança i dona suport a les empreses.
    Crec que aquesta reforma només beneficia a la empresa ja que amb el acomiadament lliure s’estalvien molts diners amb indemnitzacions i el afavoreix.
    Es injust ja que es perden els drets del treballador aquests mateixos drets que els nostres avis van crear per viure i treballar d’una manera justa i proporcionada. Això només acabarà amb la feina i la cua de parats augmentarà a més.
    Per això s’ha de defensar la feina del treballador.
    Antonio Pérez
    Gisela Vicién
    Laura Fornieles
    Ting ting He

    ResponElimina
  5. COMENTARI:
    Els actors són el govern, el PP, els polítics, tots dintre del mateix paquet.
    Les víctimes són la població treballadora. Les causes són la crisi que hi ha a Espanya. Les conseqüències són que aquesta reforma no generarà treball.
    La meva opinió és que el PP s'està passant massa amb les reformes laborals ja que això afecta molt als treballadors i fa que no hi ha hagi gaires oportunitats per a les persones que ara estant estudiant per a preparar-se per a un futur.

    Nacho Planas, Christopher ALbornoz, Álvaro Jose i Víctor Losilla
    4t D

    ResponElimina
  6. En aquest conflicte els actors són, principalment, el govern i els empresaris. el govern perquè ataca als treballadors amb la reforma, i els empresaris perquè, gràcit56es a la reforma, acomiaden i els hi baixen els salaris als treballadors. les víctimes són els treballadors que pateixen les reformes de primera mà.
    Trobo superindignant la reforma laboral, que va desprotegint cada cop més al treballador i fa minvar la seva sensació de benestar i la qualitat de vida.
    Clara Saurí, Sara Sicluna, Andrea Sillero, Fabio Petao.

    ResponElimina
  7. La reforma laboral és abusiva i completament injusta.
    Està ofegant encara més les classes mitjanes i baixes que han de fer grans esforços per assolir les necessitats bàsiques.
    En aquest cas no hi ha igualtat entre treballadors i empresaris. S'està intentant arreglar el conflicte beneficiant els actors que l'han provocat i perjudicant les víctimes que serien els treballadors.
    Aquesta reforma no servirà per el que hauria d'haver estat creada, que és generar feina, només servirà per augmentar els beneficis dels empresaris i la facilitat de despatxar treballadors que són qui realment fa augmantar l'economia dels països.
    Eva Gallego, Ariadna Aguado, Andrea Martínez i Lydia Ye.

    ResponElimina