dimarts, 22 de maig del 2012

Al Assad: Siria publicarà una llista de mercenarios extranjeros capturados en el país.


Al Assad, el president del govern, ha anunciat molts cops quin punt de vista té i tot i això encara hi ha gent en conflicte, per tant a fet una llista per matar-los.
A més a més també ha pres lloc l’exercit lliure Siri (ELS) que no té gaire de lliure ni organitzat, ja que mata pel seu compte.
El govern no fa cas del tercer pilar, ja que no és una democràcia. El militars, a més, són un dels principals actors dels conflictes i no fan res per prevenir la seguretat del poble, els altres actors que hi trobem són organitzacions terroristes com Al Qaeda i altres grups de mercenaris.
Estic completament en contra d’aquests fets insòlits i molt contradictoris que es donen a Siria, demanaria als governs dels països dels Nord que col·laborin de forma permanent per ajudar als països subdesenvolupats.

Pau Cuadrado  4 F

6 comentaris:

  1. Al Assad un dictador des de fa un any , està en constant conflicte perquè vol ser el president permanent : passarà per sobre de les vides que calgui per mantenir-se al poder. Això incompleix es tercer pilar , que diu que hi ha d'haver democràcia i això és contrari al govern Sirià. També incompleix els Drets Humans fent una matança a tota persona amb opinió contrària a ells.
    Tothom hauria de ser escoltat sense ni tan sols ser jutjat. Això de que el propi dictador faci una llista de persones per a matar-les és molt penós i molt egoista de part seva , ja que mata a tota persona amb idees o opinions contràries a les seves.
    Marta Albiol , Natalia Muñoz , Maria Ortiz , Gemma Sanchez i Cristina Sangrà 4tF

    ResponElimina
  2. Síria és una dictadura i per tant està vulnerant el 3r pilar que és la democràcia. D’aquesta manera estan prohibint el dret de vot. Els actors són l’exèrcit, matant pel seu compte i no fan res per garantir la seguretat dels civils.
    La nostra opinió és que el govern de Síria no té dret a ser una dictadura, l’ exèrcit està per defensar la població civil del país al qual pertanyen i no com en aquest cas, anant matant pel seu compte.

    Àngel, Carles, Miquel 4A ESO

    ResponElimina
  3. En aquest conflicte, l'actor principal és el govern i les víctimes els afectats de les llistes que es publicaran. S'estan violant directament els 4 pilars; la desmilitarització i desarmament perquè s'esta fent tot el contrari, els drets humans ja que vulneren els drets dels afectats, el desenvolupament humà perque amb accions com aquestes nomès ho declinen més i la democràcia perque Al Assad és un dictador.

    La nostra opinió es que encara que no sigui la intenció real d'aquesta acció, es posible que es crei un conflicte entre siria i els paisos dels extrangers afectats per aquestes llistes, a part pensem que haurian d'intervenir organitzacions en contra de conflictes com ONU o altres per tal d'evitar mals majors.

    Elena Barba, Alba Baroja, Núria Marcé i Eva Llorens. 4t F

    ResponElimina
  4. En aquest pais no existeix el tercer pilar, la democracia, ja que el poble no te cap llibertat, i tenen que fer el que digui el govern. Un altre punt son els actors, Al Assad el més important, ja que governa i fa el que ell vol, i els altres actors són els militars, que esta mal organitzat i fa les coses pel seu compte.

    No estem gens d'acord amb el gover d'Al Assad,ja que, la gent té que tindre els seus propis drets. Nosaltres demanariem ajuda als estats europeus perque ajudessin a aquest pais i el salvessin de la mort.

    Pau Cuadrado, Marc Riera, Pere Ribas, León Fuertes i Ricardo García. 4t F ESO

    ResponElimina
  5. Aquesta notícia està relacionada amb el tercer pilar: en favor dels drets humans ja que,aquest pilar té l'objectiu de garantir les llibertats fonamentals i expressa la idea de protecció dels abusos i privacions que asegurin la llibertat d'una vida digna. En aquest cas estàn violant les llibertats fonamentals ja que l'exercit mata a la població pél seu compte. Tambè està relacionada amb els actors que en aquest cas seria l'exercit, que no preveu la seguretat del poble i els grups terroristes com Al Qaeda o altres grups de mercenaris que ataquen a la poblacií cívil, les víctimes del conflicte.

    En la nostra opinió, estem totalment en desacord amb l'actuació del govern, l'exercit i els grups terroristes que atempten d'aquesta manera contra la població cívil.
    Tambè estem en contra de les privacions, la censura i les repressions del govern en quant a la població respecte el conflicte.

    Silvia Rodriguez, Victor Madrid, Alejandro Infante, Ndia Bejarano i Judit Alvarez 4tF

    ResponElimina